Reviews


5 stars after 135 reviews
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Schnitzels waren super lekker ;-) 11/25/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en goede kwaliteit! Top! 11/22/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 11/7/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ijsbergsalade bij de pizza leek/was witte kool. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker, snel geleverd. Alleen jammer dat de bestelde sauzen er niet bij waren. Rest prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als r foto's van de menu's op de website te zien waren was dit nog iets beter This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vooropgesteld dat het super heeft gesmaakt. Pizza pulled chicken besteld echter een pizza pollo ontvangen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, vers, goed warm, mooi op tijd bezorgd. De romano bonen in de enchilada heb ik helaas niet kunnen vinden. Het panna cotta dessert mogen jullie van mij weer maken; staat niet meer op de kaart. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk 9/26/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld, super bevallen, zeker voor herhaling vatbaar. Belde netjes op dat de bestelling 20 minuten later zou komen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goede service! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was prima, binnen de aangegeven tijd bezorgd, prijs-kwaliteit verhouding is niet helemaal evenredig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker vers en goed bereid! Mooi gepresenteerd en snel geleverd. Aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg lekker en uitgebreid menu 9/1/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker eten goed warm en afgesproken tijd gebracht 8/30/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker en voldoende. Keurig telefoontje dat het 20 min later zou worden, toen prima op de nieuwe tijd bezorgd. Zeer tevreden, zal zeker nog een terug komen. 8/29/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd. Eten was heerlijk, alleen de salade viel tegen. 8/26/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spareribs zijn verrukkelijk. Ik eet niet zoveel vlees, mijn vriendin en ik hebben een bak gedeeld. Dus heb nog wat tegoed 😋 8/19/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer bestelt en het was zeer smaakvol en lekker eten en keurig op tijd geleverd. 8/10/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gewoon lekker en goed! 8/6/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kwaliteit van het eten was gisteren maar 1 ster waard. De chili con carne was al behoorlijk afgekoeld en de helft van de spare ribs waren uitgedroogd en/of te hard gebakken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Iets langer moeten wachten, vandaar maar 4 sterren voor de bezorging....maar was wel het wachten waard! Het eten was echt lekker en lekker vers. We bestellen gauw weer opnieuw! 7/30/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service en alweer super eten! 7/29/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super service en eten, alweer dik tevreden. 7/13/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten 🌮 6/30/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal altijd een actie vd dag te vinden, nu niet Doet niet af aan het heerlijke eten, het was weer top👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd 6/23/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker, maar heb wel het idee dat de kwaliteit wat minder is geworden maar de prijzen tegelijk best omhoog zijn gegaan. De taco’s zijn nu van die standaard tortilla’s ipv die (gekleurde) maïstortilla’s. 6/21/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Absoluut een aanrader! Altijd weer lekker. 6/11/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker eten!👍👍👍 5/30/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en vriendelijke mensen. Absolute aanrader! 5/21/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom gesmaakt😋 5/10/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 4/26/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het personeel was vriendelijk en kwam op tijd. Het eten was heel lekker, aanrader! 4/21/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen vaker, maar vandaag vond ik de burger tegenvallen, was too much. Voor mijn gevoel was die laatste keer ook met 1 stuk burger en kleiner. Less is more zeg maar. 4/18/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Tikal Food 5 stars after 135 reviews
Tikal Food