Reviews


5 stars after 180 reviews
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker gegeten. Allemaal verse producten. Zeker voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zoals altijd weer top 👍 8/19/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakt zeer goed en is ook altijd nog lekker warm bij bezorging 8/5/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lang wachten. Maar wel het wachten waard. Goed op temperatuur en erg lekker 7/24/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza tacos mmmmmmmmmmmm 7/24/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2x boneless spareribs, dit keer heel droog en lijkt wel zonder sappen opgewarmt in de oven met als resultaat harde verbrande stukjes aan de bodem en bovenkant. viel vies tegen tegenover de eerste bestelling waarin het heerlijk sappig in saus en sappen dreef en niet verbrand was... een vervanging was wel wenselijk en misschien het personeel even opnieuw instrueren hoe precies gerechten bereid horen te worden. dit geld ook voor pizza's . de ene keer 1cm rand tot de saus en belegging de andere keer light het bijna op de rand en mooi verspreid. je merkt soms dat ander personeel gekookt heeft, dit moet gestreamlined worden. 7/21/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vegan kaas proefde naar schimmel. Het gerecht was erg droog. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/16/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza’s de foutje was mooi netjes opgelost en gecompenseerd door eigenaar, hopelijk echter moet dat niet meer en blijven de producten zelfde hoeveelheid vlees etc krijgen en de juiste bereiding dat t sappig zacht lekkere pizza’s zijn. consistentie is belangrijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/9/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde wat lang naar mijn gevoel en er werd ook bij het verkeerde adres aangebeld😂. Maar wat was het eten heerlijk! Krokante friet, heerlijk gekruid vlees en lekkere sausjes. Een absolute aanrader. Ook was de hoeveelheid zeer ruim! Een absolute aanrader en wij gaan zeker vaker bestellen!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/2/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
lang moeten wachten, na dagen niet te kunnnen bestellen, helaas vandaag was het echter geen 25€ waard pizza’s taco leken wel vergeten, gehackt bijna verbrand en kurkdroog, de randen zo hard dat we die maar hebben laten liggen. dit zijn we niet gewend na alle andere keren. hopelijk is de volgende wel weer vers en sappig! communicatie mag verbeterd worden van de zaak zijn kant uit (bij langer wachten of als klanten u terug bellen!. ook al bent u gesloten neem toch op en zeg het dan zodat u de klant die u tract te bellen niet ook negeert dit geeft klanten een naar gevoel..! 7/1/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super heerlijke pizzas met heerlijke kaas pizza tacos waren dodelijk lekker!! tot snel! ps: actie prijzen worden niet toegepast svp fixen! ;-) 6/21/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling werd zeer snel bezorgd en het was weer heerlijk en natuurlijk lekker vegan kunnen mee eten tijdens etentje op werk 6/6/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten , grote porties, verwennerij op Moederdag!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/14/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Warm, lekker en op tijd geleverd. Is een aanrader.Schnitsel ,champignonsaus friet salade 5/11/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer overheerlijk 5/6/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/30/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en super blij met de grote keuze aan vegan gerechten. Hier gaan we zeker nog vaker bestellen :) 4/25/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super, zoals altijd. 4/11/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/26/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snel en goede bezorging 3/13/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het bestellen en de levering was super, maar het eten smaakte ons helaas beide niet. De kaas smaakte zowel bij de vegan als de non-vegan maaltijd helaas niet lekker. 3/7/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste beer battered uienrings die ik ooit heb gegeten! jammer dat er geen en ook geen extra jalopenes zaten op mijn nacho vegan chicken, kon in ieder geval niks vinden en proefde ook niks, ik vind jullie knoflooksaus de vegan en non vegan veel te dun dus kwa substantie. Voor de rest Gambas en frietjes super en ook de bezorging 2/11/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was goed warm, en zoals altijd heerlijk! 2/3/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/30/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service was goed en gemakkelijk te bestellen. Het eten heeft ons zeer goed gesmaakt. Een aanrader en we komen zeker weten nog terug This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Saus in burrito was zuur. Pizza kaas smaakte raar. Pulled pork en chicken was niet echt pulled. En een saus vergeten. Wel goede reacties gehoord van bekende dus kan zijn dat wij gewoon pech hadden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super lekkere hamburger, heerlijk vlees. De enchilada was helaas niet zo lekker, vlees was droog en t geheel zag er niet smakelijk uit. Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekker eten! Alleen bijna een uur op de bestelljng moeten wachten. 1/12/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. Een echte aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2023
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekker 12/24/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Schnitzels waren super lekker ;-) 11/25/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en goede kwaliteit! Top! 11/22/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 11/7/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ijsbergsalade bij de pizza leek/was witte kool. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was lekker, snel geleverd. Alleen jammer dat de bestelde sauzen er niet bij waren. Rest prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als r foto's van de menu's op de website te zien waren was dit nog iets beter This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vooropgesteld dat het super heeft gesmaakt. Pizza pulled chicken besteld echter een pizza pollo ontvangen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, vers, goed warm, mooi op tijd bezorgd. De romano bonen in de enchilada heb ik helaas niet kunnen vinden. Het panna cotta dessert mogen jullie van mij weer maken; staat niet meer op de kaart. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk 9/26/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld, super bevallen, zeker voor herhaling vatbaar. Belde netjes op dat de bestelling 20 minuten later zou komen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Tikal Food 5 stars after 180 reviews
Tikal Food