Reviews


5 stars after 122 reviews
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kunnen meer foto's van de producten op de site. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker ! Goed warm bezorgd 3/4/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en een zeer goede service! Precies op de aangegeven tijd bezorgd. 2/28/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/26/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, warm geleverd, zeer smakelijk. 2/24/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben heerlijk gegeten. Eten was nog enorm warm. Snelle bezorging. Gewoon TOP! 2/24/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was op tijd en nog redelijk warm. De frieten waren erg lekker. Bij de enchilada mistte ik helaas de guacamole. De ingrediënten waren allemaal erg vers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/15/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, warm, op tijd bezorgd. Veel vegan opties en goed verzorgd 2/11/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten 2/8/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/7/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden Pizza besteld. De levertijd was goed maar flink ten koste van de qualiteit. De deeg was niet goed doorgebakken! Heel erg jammer! 1/31/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles enorm lekker! Goede service en kwaliteit! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo door 1/27/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde erg lang eer bestelling geleverd werd. Ruim 1,5 uur. Salsa niet geleverd bij nachos. En frites niet meer warm. 1/26/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/24/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op zich wel ok, maar heel weinig vlees. Niet voor herhaling vatbaar voor die prijs. 1/21/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!!! :-) 1/17/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker eten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super het eten was Heerlijk Een dikke 9 van ons allemaal JANINE This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag voor de eerste keer besteld en is zeker niet de laatste keer geweest want het was erg lekker 👌🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik hoef niet elke keer een beoordeling te geven. Het is gewoon goed. Lekker eten. Wij bestellen altijd de Fried Bowls. Vinger likkend lekker! 12/29/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Spareribs boneless vlees lekker zacht maar gèèn 300gr echter 273gr incl. saus en bakje!! Nachos papperig en saus gaf een walgelijk gevoel. 12/18/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/16/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, vers, ruime porties, helemaal top! 12/15/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed eten! 12/10/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo door!!! Alleen het pinnen aan de deur blijkt een moeilijke.... 12/8/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en gezonder dan fastfood 12/8/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super bediening, super lekker eten. 12/4/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer top! Smaakvol en warm!! 12/2/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! Heerlijk eten en snelle bezorging. 12/1/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd 11/30/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten en altijd snelle levering 11/29/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling duurde erg lang. Hamburger lekker maar naar mijn mening te droog. Er zaten twee hamburgers op. Ik heb er een af gehaald en toen was het lekker. Wat mij betreft was 1 hamburger voldoende. Frietjes waren heerlijk en de spareribs ook. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We waren zeer tevreden. Vervelend voor jullie dat het pinapparaat niet werkte 11/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben sinds kort bekend geworden met Tikal Food. Gewoonweg perfect. De Bowls pulled pork zijn geweldig en super lekker. Als de Bowl leeg is kijk je eerst snel naar links en rechts om dan snel de restjes eruit te likken. Aanrader! 11/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vanwege keukenrenovatie al een paar keer besteld. Altijd weer goede heerlijke kwaliteit en vriendeijke service. 11/27/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer vriendelijke en snelle levering. 11/26/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom perfect 11/26/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk. En perfect op tijd bezorgd 11/23/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelde chili con carne was helaas geen pulled beef zoals besteld, maar met vegetarisch gehakt geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Tikal Food Kaalheidersteenweg 19 045 544 2254
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 11/20/2021
Tikal Food 5 stars after 122 reviews
Tikal Food